Montera kulventil

Användningsområde: För värme och tappvattenanläggningar. Arbetstemperatur: Max 95°C. Hur man monterar en blandare och avloppsventil på ett tvättställ.


Minikulventil avsedd som lokal avstängning av kallt och varmt tappvatten. Vredet indikerar stängd respektive öppen ventil.

När vredet ligger längs med röret är ventilen öppen och när vredet står tvärs över röret är ventilen stängd. En kulventil (ball valve) stänger och öppnar flödet genom att en genomborrad kula roterar i ett sfäriskt ventilsäte. Kulventilen har en 90-gradig rörelse och två tätningsytor. Testa systemet efter installation vid förhållanden som inte överskrider ovannämnda tryck. Gratis, snabbt och tryggt.


Att täta rör och kopplingar. Montera klämringskopplingar.

Placera den bakre tätningen (O-ringen) (63) i spåret på sätet. Placera backupringarna (64) av PTFE-strippar i sidan på. För att säkerställa att skarven blir flexibel, måste strippen ha sluttande änden. Rubrik: Filename: 02-d- montera -jafo-wc-stos.


Avloppet ska placeras frostfritt. För att underlätta eventuellt underhållsbehov rekommenderas att montera kulventil på avlopps- ledning i nära anslutning till toaletten. Om sanitetsslang används behövs extra slanglängd vid påstick på toalettens slanganslutning.


Jag tänkte montera en kulventil på avgasslangen, för att ej riskera att få in vatten i motorn om vinden ligger på mot aktern (,när båten ligger förtöjd). Båten är en Albin 2 där är det väldigt trångt att få plats med en svanhals på avgasslangen. Men en tanke som dykt upp är, om det blir vakuum i avgasslangen, . Inga verktyg behöver användas. Placera spindelringen (12) på låsbrickan (11) och sätt båda på spin-. Vill passa på att rekommendera att montera ventilerna på insidan med en egen låsmutter så man kan ställa in deras monterings- vridvinkel för handtaget.


Första gången kan man ju justera vinkeln via bordförskruvningslåsmuttern. Men nästa gång man byter ventilen, kanske under säsongen, så behöver man denna .

Räddningstjänsten Syd har modifierat attackdimspiken vid högtrycksanvändning genom att montera en återfjädrande kulventil. Förändringen har framförallt gjorts av arbetsmiljöhänsyn. Vi vill inte riskera att dimspiken sliter sig när vi . Kompakt design med installations- dimensioner enligt.


Undvik att montera donet med luftanslutningarna . Tätningsvarianter för kulventiler. En fast koppling och en teleskopisk koppling G25xR20. Skruv och plugg medföljer ej. Oavsett vilken typ av koppling eller ventil du ska montera på konsolens kopplingar, använd för ändamålet korrekt tätningsmaterial.


Fyll skruvhålen med silikon. Trä på klämringen på röret. Använd stödhylsa på mjuka och halvhårda kopparrör. Med NoTap kan du snabbt och enkelt göra rörledningsarbeten under tryck. Detta gör att du slipper tappa ner systemet vilket medför påfyllning och luftning av systemet efter utfört ditt arbete.


Kan användas på värmesystem, tappvatten, tryckluft och kyla. NoTap-appen ger en smidig vägledning om hur du utför arbetet steg för . Kan även användas som övergång från . The TA 9iSi ball valve. We reserve the right to introduce technical alterations without previous notice.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung