Relining kristianstad

Med relining installerar vi nya rör inuti ditt gamla avlopp, utan att bryta upp kök eller badrum. Att renovera med relining istället har många fördelar, en av dem är att du slipper renovera övriga delar av huset. Just nu söker vi medarbetare till Kristianstad och Göteborg.


Söker du efter relining i Kristianstad ? Kontakta oss med din förfrågan.

Vi är specialiserade på relining i Skåne och Kristianstad. Välkommen att kontakta Avloppsjouren i Kristianstad. Vi arbetar över hela Skåne, med allt från sommarstugor till stora fastighetskomplex.


Spolarna renoverar avloppsrör med relining i samarbete med systerbolaget Repipe Sverige AB. Renovering av avloppet sker genom att vi installerar nya avloppsrör inuti de gamla. Med denna teknik utför vi allt från mindre lagningar av avloppsrör till hela stambyten.


Vi är experter på avloppsskötsel och avloppsunderhåll. Relining – ett modernt och kostnadseffektivt stambyte.

Har du stopp i rören löser vi det genom renspolning och utför relining av trasiga rör vid behov. Man belägger insidan av befintliga rör med ledningar av plast. Gamla avloppsrör blir som nya med relining I höghusen på Sommarlustvägen testar ABK relining som ett alternativ till stambyte. Istället för att byta ut stammarna behandlas rören invändigt med en plast- och glasfiberfärg som gör dem som nya. Men även villaägare ser nu möjligheterna med relining skåne.


Ett fullserviceföretag inom avlopp för fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och villaägare. Vi tillhandahåller rörspolning, avloppsunderhåll, stoppspolning vid akuta stopp, avloppsrenovering ( relining ), slamsugning samt filminspektion av avlopp med TV-kamera. Vi erbjuder serviceavtal med kontinuerlig . För ett par år sedan flyttade familjeföretaget sitt huvudkontor till lokaler i Ovesholm, sydväst om Kristianstad.


En växande verksamhet är också det som kallas ” relining ”. Som kronan på verket blev de för ett par veckor sedan utsedda till Årets företag i Kristianstad. Reliningen av samlingsledningen i källaren i hus är klar. Det gick väldigt bra och killarna blev färdiga en dag innan utsatt tid. Wpåbörjas arbetet med samlingsledningen i hus och wär det hus som gäller.


Toalett- och duschvagn står uppställd framför hus vid . Nu har vi kommit igång med reliningen av våra köksstammar.

Hus är klart och det är påpbörjat i hus 2. Det har tillkommit en del arbete på våra vindar eftersom rören för luftningen till badrumsstammarna inte var bytta. Vi passar på att byta ut alla rör till plast, för de rostar inte . Arka bygger på idéen om att våra hantverkare är bolagets enskilt. Vi är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter BRiF, Alla underhållsarbeten dokumenteras enligt deras godkända.


Vi förstärker nu vår organisation i Skåne och söker en byggresurs för arbete runt om i hela länet med utgång från Kristianstad. Det är framför allt marknaden med relining , det vill säga rörinfodring, som växer mycket. Fastighetsägarna inser fördelarna med den nya tekniken, det sparar mycket pengar, konstaterar Kalle. Spolarna valdes till årets företag i Kristianstad av styrelsen för Företagarna, som delar ut priset. Bättre kontroll på relining med ny märkning.


I början av april lanseras en P- märkning av relining. Syftet är att en gemensam branschstandard ska göra det tryggare för fastighetsägaren som renoverar sitt avloppssystem. En trivsam 2:a på första våningen belägen på en mysig adress mitt bland villor och flerbostadshus. Bostadsrätten har balkong i söderläge.


Föreningen har under de senaste åren genomfört stora renoveringar, vad gäller bla. Charlotte Platoff Ansvarig .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung