Projektledare vvs

Projektledare Vvs tillgängliga på Indeed. Genom att röra dig i gränslandet mellan IT och verksamhet kommer du att kunna utveckla verksamheter samtidigt som du driver IT-projekt. När tekniska lösningar skapas behöver organisationer transformeras för att nå . Hitta affärsdriven projektledare vvs jobb och karriärartiklar på Monster.


Hitta all information du behöver för att få ett affärsdriven projektledare vvs jobb och bygga en karriär.

I rollen som projektledare ansvarar du för att planera, upphandla, genomföra samt följa upp projekten. I arbetet ingår även att ta fram och revidera planer för energibesparande åtgärder samt ansvara för uppföljning av mediaförbrukning. AB Bostaden vill erbjuda det bästa boendet i Umeåregionen, med . Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Alla VVS projektledare jobb i Sverige.


Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet. Vi hjälper företag, privatpersoner, kommuner och landsting. Stjernfeldts VVS är ett företag i tillväxt med gott renommé hos våra uppdragsgivare.

Vi ingår i Climat80-Gruppen ett av Öresundsregionens största privatägda klimatentreprenadföretag. Vi söker nu en erfaren projektledare som ska driva VVS -projekt. Du kommer även vara delaktig i våra nyproduktionsprojekt avseende vvs frågor. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med . Förvaltningens projektavdelning består av fem enheter och medarbetare.


Här arbetar projektledare , ingenjörer, specialister av olika slag, systemförvaltare med flera. På enheten för projektteknik arbetar kreativa och professionella medarbetare. Vi arbetar som stöd i förvaltningens byggprojekt och vi . Som person är du lösningsorienterad och självgående. Du tycker det är viktigt att bygga varaktiga relationer och att det är roligt och motiverande att göra affärer.


Det finns många olika utbildningar till projektledare och inom VVS -branschen uppmuntras den typen av vidareutveckling. I Linköping finns Torpheimergruppen med huvudkontor där majoriteten av medarbetarna utgår ifrån och de söker nu en projektledare inom VVS där du kommer att ingå i ett sammansvetsat team. Till dotterbolaget Torpheimer i Linköping rekryteras nu en projektledare.


Efter utbildningen kan du jobba som projektledare och ansvara för allt från anbud till slutbesiktning. Ett projekt kan handla om nybyggnation eller ombyggnation och omfatta ett eller flera tekniska system. Du planerar produktionen vad gäller ekonomi, tid och personal och träffar beställare och andra entreprenörer .

Söker du ett omväxlande och stimulerande arbete som projektledare VVS ? Ett arbete där du dagligen får arbeta med kompetenta kollegor i ett framgångsrikt företag som bygger och renoverar morgondagens bostäder med långsiktighet och hållbarhet i fokus? Som projektledare VVS jobbar du i olika . Du kommer att självständigt driva projekt i ett samarbetsvilligt team av erfarna projektledare. Arbetsspråket är svenska.


Tillsvidare Heltid Enligt kollektivvavtal. I samtliga tre kommuner pågår kontinuerligt byggnads- försäljnings och . Vi söker dig som är driven, service-minde noggrann och som gillar att ? Vi ser gärna du har en examen på gymnasienivå med VVS inriktning eller motsvarande samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom liknande befattning. Utbildningen har löpt under månader och avslutades i början av september.


Allmän information: StarCon är ett entreprenörsföretag med säte i Luleå och med kontor både i Luleå och Forsmark. Vi riktar oss främst till den tunga industrin inom Norden och även med fokus på byggnadsentreprenader och mindre objekt StarCon satsar stort på att hålla en hög kvalité på vår personal och gör egna hårda .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung