Små badrumshyllor

Badrummet är ofta en liten yta i hemmet, och då är det skönt att hålla det snyggt och rent. Med våra badrumshyllor frigör du yta men samtidigt har du dina toalett- artiklar nära till hands. Vårt utbud består av badrumshyllor i olika stilar, storlekar och färger som du kan använda i kombination med våra andra badrumsprodukter. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris!


Hitta möbler för varje rum från våra partnerbutiker.

Glashylla med fästpunkter i krom Hyllan är tillverkad i härdat matt glas, så om den går sönder splittras den i små trub. Prisvärda hyllor för ditt badrum. Billigt och bra alternativ för dig som behöver mer plats, helt enkelt. Badrumshyllor med hyllösningar i olika utföranden för att tillgodose ditt behov.


Sätt upp en hylla på väggen eller häng en duschhylla på duschkabinen. Med eller utan att göra hål i väggen i badrummet. Har du ett litet badrum .

Att använda sig av en eller flera badrumshyllor är ett enkelt sätt att strukturera upp och komplettera eventuell annan förvaring. Idag finns ett brett utbud av badrumshyllor i olika former att ha i såväl duschen som intill handfatet. Välj mellan material som rostfritt stål, trä och glas fån välkända varu märken som Hafa , Svedbergs, . Generöst och ljust i vitt och glas? Italienskt kakel eller marockansk mosaik? Härligt lantligt med rustika trädetaljer?


Vem du än är lyfter badrummet med vackra detaljer och fina materialval när du väljer badrumstillbehör. Swedmart erbjuder ett stort utbud av badrumsprodukter genom eget varumärke till mycket bra priser. Vår affärsidé är att göra inköp i stora volymer och hålla produkterna i eget lager. Vi hoppar över alla mellanhänder och håller utveckling, design och produktion i egen regi.


På detta sätt blir vi mycket konkurrenskraftiga. Små badrum kräver bra med förvaring. Vi kan inte få nog av smarta lösningar, framförallt om det handlar om små ytor.


Här är förvaringstips och annat till det lilla badrummet. Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier.

Tvålpump och tandborstsmugg KARLSKRONA. Badrumstillbehör tvålpump, tandborstsmugg EKBY. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du möbler till både små och stora badrum i olika stilar.


Tvättställsskåp, speglar och badrumspaket ingår i denna kategori. Lätt att monteraBadrumsmöbler ska både vara praktiskt, bekväma att använda och passa din personliga smak samt hemmets . Cattis och eiras trädgÃ¥rdsdesign: glöm inte städsegrö na växter i. Bygg hyllnischer i badrummet! Badrumsinredning Små BadrumBadrum BakgrunderBarnrumVingårdEn DagBadrumKakel. Vi på Badrumsdrömmar älskar , som du kanske vet om du läst intervjuer med oss, badrum som är lättstädade och funktionella.


Duschhyllan är lätt att flytta när det är dags för t ex rengöring. Låses mot vägg med de inkluderade sugkopparna. Upphängningskrok med skyddshölje. Två stora korgar och två små.


På en våtrumstapet kanske ska tilläggas. Jag provade på kaklat och då gled det men jag löste det med superlim. Jag måste få till det bättre i mitt badum och .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung