Stopp i duschbrunn

Jag kan duscha 2min sen är hela badrumsgolvet fullt utav vatten, vattnet forsar alltså inte ner i avloppet så snabbt som det bör göra. Har tagit upp och rengjort vattenlåset och även grävt så mycket jag kan för att få bort så mycket jag skit som möjligt. Med denna video vill Håbohus informera sina hyresgäster om en vanligt förekommande felanmälning och.


Praktiska och värdefulla tips om du får stopp i avloppet till toaletten, golvbrunnen eller vasken på diskbänken. Första åtgärden vid stopp i avloppet.

Så här gör du för att få bort stoppet. Stopp i avloppet är aldrig kul. Här är tips, knep och lösning oavsett om stoppet är i toaletten, handfatet eller i diskhon. På några sekunder är det fixat! Här är enkla knep som hjälper dig att lösa stoppet och rensar avloppet på ingen tid alls!


Hej, det har blivit stopp i den gamla gjutjärnsgolvbrunnen i tvättstugan. Rörmokaren körde med en eldriven rensspiral,. Vill ha era bästa tips på hur jag ska få bukt med avloppen i badrummet.

Fanns en gel förr som man hällde i, men den. Vatten som blir stående i tvättställ och vask, rör som kluckar olycksbådande och toaletter där spolvattnet stiger. Om du tycker att stoppen i avloppen kommer oftare nu än de gjorde förr så har du troligen rätt.


Rolf Alm, VVS-ingenjör med många års erfarenhet från branschen, menar att risken för stopp ökat . Sådant där åker de och fixar mitt i nätterna. Vid stopp kan det börja stiga ur golvbrunnen då grannar spolar också så om du har otur har du en bajsöversvämning då du kommer hem. Har du stopp i golvbrunnen eller problem med dålig lukt i badrummet?


Då är det förmodligen dags att rensa avloppet. Märkte i morse att det är ganska stopp i duschen. Jag vet mycket väl vad som väntar. Bort med brunnslocket och svälj kväljningarna när den unkna lukten når näsborrarna. Ut i köket för att hämta gasmask (handduk virad över ansiktet indränkt i vanliljsocker eller annat väldoftande) och handskar . Ställ en hink under vattenlåset och låt den stå kvar till du är klar.


Skruva av ”koppen” som sitter underst på vattenlåset. Ta bort avfallet som har fastnat i vattenlåset. Det brukar ju vara en sån här.


Att det blir stopp i avloppet just i duschen är inte så konstigt.

Speciellt om det handlar om en familj där några långhåriga personer finns – det är nämligen hår som är den största boven i dramat. För att förhindra hår från att fastna så kan vi rekommendera att man använder sig av en så kallad hårfälla. För att motverka stopp eller lösa lättare stopp kan du hälla i en halv deciliter bikarbonat tillsammans med en halv deciliter ättika eller vinäger i avloppet.


Låt verka en stund och spola rent med riktigt hett vatten. Tänk på att aldrig använda kemiska preparat som lut eller kaustisk soda. Genom att minska mängden smuts som kan fastna minskar också risken för dålig lukt från avloppet.


Rengör avloppet regelbundet. Genom att rensa vattenlåset och använda ett rengöringsmedel som desinficerar och dödar bakterierna förebygger du illaluktande avlopp. Har det blivit stopp i ditt avlopp? Vi hjälper till att fixa stopp i avloppet i Göteborg, alltid till ett fast pris.


Kontakta alltid behörig personal vid allvarliga problem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung