Hydraulisk snabbkoppling

Snabbkoppling med miljökrav. Joensuu Försäljning och kundservice. Köp snabbkoppling tema hos Swedol AB - branschledande kompetens och trygga leveranser med stor kunskap. Ställtider kostar pengar.


Varje redskapsbyte går på några sekunder eftersom du varken behöver lämna grävmaskinen eller koppla redskapet för hand.

Har kommit till sitt slut och jag ska nu välja snabbkoppling till stickan. De föreslog även att man skulle ha. En snabbkoppling för hydraulsystem. Tractive AB lägger mycket stor vikt vid att de tekniska lösningarna på företagets maskiner skall vara av sådan klass att maskinerna är säkra att använda.


Detta är det absolut viktigaste kriteriet vid konstruktion av våra maskiner. Pentruder väggsågar är försedda med en helt unik snabbkoppling för klingan. Alla redskap har samma fäste och hydraulisk snabbkoppling , vilket gör att du byter redskap utan oljespill.

Cejns högtryckssnabbkoppling från 1serien med högt flöde är för dig som inte vill ge avkall på säkerheten vid användning av dina hydrauliska momentverktyg. Automatisk säkerhetslåsning och med en flödeskapacitet på l per minut är Cejns 1serie ett tryggt och säkert val. Hydraulisk snabbmunstycke. Revolutionerade hydrauliskt munstycke som har en mjuk snabbkopplingsmekanism som underlättar på- och avkoppling av munstycket på fettnipplar.


Munstycket är mycket hållbart och låser fast vid munstycket med sju stålkulor vilket borgar för . Dessa modeller har inbyggd tryckcylinder och en rörlig käft försedd med returfjäder. De är dessutom försedda med en hydraulisk snabbkoppling och är på så sätt klara att användas tillsammans med en passande hydraulisk pump. Parallellföring – snabbare och exaktare lasthantering.


Baklyft, flytläge, frihjusdrift osv. Standardutrustad med hydraulisk snabbkoppling. Den hydrauliska snabbkopplingen är numera standard på 500-seriens maskiner och hydrauliska redskap.


Den underlättar inkoppling och bortkoppling av redskapens hydraulslangar till . Tillverkning av olika tillbehör till tunga maskiner är en av våra specialiteter. Vi har en mängd olika produkter att erbjuda som alla skulle kunna tillverkas efter mått, beroende på våra kunders behov och krav. Vi arbetar för att erbjuda de bästa produkterna, för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt.


Inbyggd tryckcylinder och en rörlig käft försedd med returfjäder.

Den är dessutom försedd med en hydraulisk snabbkoppling och är på så sätt klar att användas tillsammans med en passande hydraulisk pump. Tests made by the university of Nuertingen in. Siktlucka i taket - Cabin porthole.


Lättåtkommlig radiator - Easy access to the radiator. Panoramaskikt - Wide visibility. Ger dig snabbare byten mellan hydrauliskt styrda redskap.


Tack vare vårt samarbete med partners kan vi erbjuda inbyggd hydraulisk snabbkoppling i redskapsfästet. Den tiltrotator du beställt testas före leverans. Samtliga funktioner kontrolleras och säkerställs. En verklig allroundmaskin.


Mer än olika redskap finns att tillgå och kan kopplas till . För alla jobb i alla situationer! De har flera egenskaper som särskiljer dem i klassen: Teleskoputskjut är standar vilket ger mer lyfthöjd och räckvidd. Sidmonterad lyftbom garanterar utmärkt . Lyfthöjd: meter Lyftkapacitet: ton Stora BM-fäste , hitchkrok, krabbstyrning, hydraulisk snabbkoppling till 3:e funktion.


I utförandet för demolering är maskinerna som standard utrustade med bland annat FOPS hyttskyd fullgummidäck, extra tåliga huvskydd och dubbel hydraulisk snabbkoppling. Avant DM redskapsbärare har .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung