Rotskärning avlopp

Har man en något äldre villa är det vanligt att ledningarna i husets bottenplatta och ut till gatan är av betong. Dessa ledningar består av ihopfogade sektioner med skarvar. Med åren vittrar betongen, och rötter från träd och buskar kan tränga in.


Det som då sker gradvis är att rötterna blir kraftigare, och . Demo av vår nya högtrycksdrivna fräs utomhus mot en regel i trä.

Vi utför rotskärning av rötter och fräsning av. Om du bor i ett område med stor växtlighet kan rötter från buskar och träd leta sig in i ditt avlopp. För att bli kvitt problemet kan vi hjälpa dig med rotskärning. Ett stopp i avloppet kan bero på många saker. Förutom allt som vi spolar ner finns det även yttre faktorer som kan orsaka stopp och översvämningar.


ROTSKÄRNING – NÄR RÖTTER VÄXER IN I DINA RÖR. Träd och dess rötter lever sina egna liv.

Därför händer det ibland att rötter angriper dina rör. Rötter som angriper dina rötter är ingen match. En rotskärning rensar upp rören och håller vattenvägen fri. Med rotskärning rensar du bort rötter.


Fräsningar av rotinträngningar och rostbeläggningar. Vid rotinträngning i avloppet finnes det möjlighet att skära bort rötterna. Innan en fräsning av avloppet utförs en så kallad rörinspektion med en. Vi skär eller fräser då istället bort rötterna med så kallad rotskärning eller fräsning för att återställa rörets funktion.


Det är i grunden ett roterande munstycke (ofta beklätt med kedjor) monterat på en högtrycksslang som mekaniskt rengör rörets insida. Fett kan man med fördel ånga bort (så kallad ångning) i mindre dimensioner . Ibland kvarstår problem med dålig avrinning i avloppet även efter en underhållsspolning. Detta kan ha många orsaker vilka enklast fastställs genom filminspektion. Ibland visar en filmning att rörväggarna behöver rensas genom fräsning eller rotskärning.


Med våra moderna och effektiva spolbilar utför vi rotskärning och fräsning av avlopp och ledningar. Har du stopp i ditt avlopp ?

Vi är en serviceinriktad avloppsrensare med över år i branschen! Ett vanligt förekommande problem i avloppsrör är rotinträngning från träd av olika slag. Många planterar de små späda träden eller buskarna nära fastigheter och tänker inte på att liten blir stor.


Rotskärning och betongfräsning av avlopp. När högtrycksspolning inte är tillräckligt effektiv används ofta en rotskärare , det vill säga en vattendriven slagborrmaskin som kopplas till en stor högtrycksspolbil. Den skär bort allt från hårda avlagringar till betong. Vi har Södra Sveriges bredaste utbud av tjänster till olika avlopp och rörinstallationer.


Sitter långt ner under källargolvet. Försökt högtryckstvätt utan resultat. Spolfirma är här nu och inte ens dom får bort proppen. Sugit upp en massa svart sörja med ngt som liknar rötter. Maskinrensning, rörfräsning och rotskärning.


Vi på Spoltjänst AB utför rensning av rör och ledningar för att ta bort hårda beläggningar. Vi använder en maskin modell Ki kombinations med spolbil för att ta bort beläggningar och rost, spackel m. Stopp i avloppet i Stockholm? Hos oss får du alltid fasta priser. Se våra priser här på vår hemsida. Kostnadseffektiva tjänster inom avfall och återvinning, fastighetsjour, slamsugning, avloppsspolning och miljökonsulttjänster för företag, kommuner och privatpersoner.


För att kunna avhjälpa problem med rötter i dina rör har vi på Högtrycksservice öresund tagit fram miljövänliga och effektiva metoder för att få bort rötterna. Vi går in i röret med mekaniska verktyg som i kombination med vatten under högt tryck skär bort rötterna, så kallad rotskärning , utan att skada röret, ett miljövänligt och .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung