Polarpumpen kontakt

Kontakta oss på Polarpumpen. Fyll i vårt kontaktformulär! Nordens största leverantör av värmepumpar på Internet. Och vad står Polarpumpen för? Allt du behöver veta om hittar du här!


Vi utför service på luftvärmepumpar och ordnar med reparation av trasiga värmepumpar.

Servicen utförs av duktiga servicetekniker som är experter inom området. Vi har servicetekniker i hela Sverige och kan därför hjälpa dig med värmepumpservice nästan oavsett var du bor i landet. En värmepumps effekt minskar med . Hantering av personuppgifter: Genom att skicka in din offertförfrågan ger du medgivande till att vi och ett begränsat antal av våra samarbetspartners, för ovan nämna ändamål, använder dina angivna uppgifter för att kunna hålla kontakt med dig samt för att kunna informera om olika exklusiva erbjudanden. Bor du i Jämtlands län och letar efter en värmepump?


Vi hjälper dig att hitta rätt. Värmepumpar och installation på Polarpumpen. Kunniga rådgivare hjälper dig!


Tävlingsinformation: En jury på fem personer från Polarpumpen utser en vinnare som meddelas via e-post eller telefon.

Därefter presenteras vinnaren på tävlingssidan samt i Polarpumpens sociala medier. Vi förbehåller oss rätten att använda bilder som skickas in till tävlingen i marknadsföringssyfte för Polarpumpen AB. Hjälp från kunniga rådgivare! Vi på Polarpumpen säljer värmepumpar till bra priser och erbjuder även installation.


Vårt nätverk av installatörer är handplockade, så att du som kund kan känna dig trygg vid ditt köp. Installationer utförs i hela landet. Besök gärna vår webbutik. I vårt rekordbreda sortiment av kvalitetsmärken hittar du enkelt den värmepump som passar dig.


Handlar gör du i vår e-butik, där du erbjuds marknadens bästa priser och säkra betalsätt. Vill du ha personlig rådgivning, kan du välja mellan telefon , chat . Självklart är du välkommen att kontakta oss med frågor eller synpunkter. Du skickade in en reklamation den september där du senare samma dag var i kontakt med min kollega.


Tillsammans uteslöt ni ett antal möjliga fel och därefter konstaterades det att . Jag var i kontakt med Polarpumpen eftersom vi skulle skaffa en luftvärmepump. Jag fick jätte bra hjälp att välja ut en pump som skulle passa mitt hus, personalen jag pratade med var otroligt kunnig, hjälpsam och framförallt väldigt trevlig. Jag är mycket nöjd med vår pump, en Fujitsu lecan slim chans snabb leverans . Givetvis hjälper vi våra kunder med att få sin värmepump installerad. Vi har både luftvärmepumpar och luft vattenvärmepumpar.


Vi för värmepumpar från Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu Bosch mm.

Feb Arbetsuppgifterna innefattar främst försäljning av värmepumpar samt rådgivning inför köp av värmepump. Våra kunder kontaktar oss via telefon och mail. Via dessa kanaler hjälper vi våra kunder till det bästa valet av värmepump till just deras hem. Så du går alltså från toner till värmepumpar, vad är det med de produkterna som tilltalar dig? För att vinna krävs att du svarar rätt på de två frågorna samt skriver en motivering.


Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan ej överklagas. Det är väldigt platta produkter så . Vinnaren kontaktas via e-post eller telefon så snart vinnaren är utsedd och . Flertalet av våra produkter kan du hämta ut fraktfritt runt om i landet. Eller så skickar vi dem hem till din dörr.


Vi sammarbetar med ackrediterade installatörer landet runt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung