Rengöra toalett citronsyra

Rengör din toalett på bästa sätt. Många drar djupa suckar så fort de tänker på att rengöra toaletten och förknippar detta med något som tar ti som är äckligt och som dessutom aldrig blir riktigt bra. T ex något som innehåller ättiksyra, kolsyra, citronsyra , fosforsyra (finns i coladrycker och vanliga toalettrengöringsmedel), osv osv.


Jag har hört att diskmaskinstabletter ska fungera, men jag tog ugnsrent ( Mr muscle) för att få rent vår toalett , det var gula missfärgningar från vattnet, jag tror det var . Jag har haft ovanan att slänga ur snusen i toaletten utan att spola.

Detta har på ett år lyckats få min toalett att se riktigt äcklig ut, det är alldeles svart i kröken på toan. Har försökt göra rent med alla möjliga. Hett vatten i stolen, blanda citronsyra och bikarbonat och häll i. Håll undan näsan om du inte är . Fråga: I min toa är det bruna avlagringar som inte går bort med vanligt medel. Där jag bor har vi mycket kalk i vattnet.


Men det verkar inte vara kalk (har testat ättika).

Vet inte om det kan vara koppar från rören. Har testat med svinto, såpa och vanligt toarengöring. Lena Svar: Vi får också missfärgningar pga . Men några tips är: ättika eller citronsyra som man häller i och låter verka några minuter, eller olika kemiska preparat för avkalkning (t.ex såna avsedda för kaffebryggare) eller såna som används av städfirmor, eller lös upp en tablett maskindiskmedel (eller någon deciliter pulver) i toaletten och låt verka . Coca cola är fruktansvärt bra till rengöring.


Den nördige kan läsa den här bloggposten om literpriset på citronsyra och fosforsyra i konsumentsortimentet. Det finns speciella rengöringsmedel för toalett , spishäll och ugn. Men många produkter är både onödiga och. Ta bakpulver och strö över en fuktig ho, låt det. Häll en halv deciliter citronsyra i toaletten och låt verka i minuter, spola sedan.


Vi flyttade in för nån månad sen och toalettstolen är jättesmutsig just i kröken, vi har skrubbat med allt möjligt. Tack TinaW för ett tips om citrosyra i toan! Jag läste för läääänge sedan ett inlägg som Tina gjort om att hälla citronsyra i en ingrodd toa. Våran toa uppe har varit brun i kröken sedan vi flyttade in, men jag har inte blivit färdig att testa citronsyran.


Det ska ju stå och verka en stund så jag passade på när jag var hemma själv . Badrumsgolv (linoleumgolv) Hur man tar bort det gula kladdet på badrumsgolvet.

Använd en del citronsyra och en del vatten och blanda i en sprayflaska. Om det är hårt ingrott – använd istället handdiskmedel. Kalavlagringar i toaletten är ett stort problem för många.


Häll en burk över beläggningarna och låt verka i en timme. Gnugga sedan med en borste. Ett annat tips är ättika eller citronsyra som man häller i och låter verka några minuter, . Märtha: Hur kan man lätt rengöra silver?


Har problem med småkusar på toaletten. De kommer fram ur det där . I själva toaletten kan du använda ättika som tar bort kalkavlagringar och fungerar desinficerande. Häll i ättikan och låt det verka en stund innan du gnuggar med toaborsten och sedan spolar.


Tvätta toalettborsten med miljömärkt. Kalkavlagringar på toaletten. Gör rent i toalettstolen med vatten, bakpulver och citronsyra och skrubba med en toalettborste.


Lägg dessutom i ett ostronskal i vattenreservoaren för att avlägsna kalkavlagringar. Blanda en del vatten och en del såpa i en blomflaska. Spraya på din blomma och . Tänk bara på att citronsyra har en viss blekande. Alternativa städtips för din toalett. Där hade vi ett exempel på en standardstädning av toaletten.


Ett sätt som är effektivt – men som sker med hjälp av ganska starka medel och kemikalier. Det finns även andra sätt för att rengöra toaletten och där man inte behöver använda så starka medel. Bikarbonat med dess höga pH-värde är extremt effektivt till rengöring och mot dålig lukt i hela hemmet.


Bikarbonat finns att köpa i storpack, så en bra idé kan vara att införskaffa bikarbonat i storpack, det gör din städning effektiv och miljövänlig, men mindre kostsam än att hålla på med olika . När du putsar fönster och speglar. Varmvatten med lite handdiskmedel är perfekt för att få dina fönster och speglar skinande rena. Gör torrt med gummiskrapa och torka ränderna med tygtrasa. Veckostädning av toaletten görs bäst med citronsyra , ättika eller Coca-cola (innehåller fosforsyra).


För 2år sedan annvände vi oss av ättiksmetoden när vi skulle rengöra vattentanken , vi spolade flera gånger med vatten allt verkade bra. Första gången vi var ute med vagnen , när. Jag storstädade min tank tank med omväxlande bakpulver och citronsyra en 2-varv.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung