Stopp i toan för mycket papper

Nu va det så att flickvännen bestämde sig för att dricka Jos i badrummet medans jag duschade, såklart så ska hon välta glaset. Hon torkar snabbt upp allt med toapapper och slänger allt i toan. När hon väl ska spola så ser hon att allt papper orsakar stopp och när man spolar så stiger vattenytan snabbt för . Det finns alltid en risk att drabbas av ett stopp i toaletten och det kan av förklarliga skäl kännas pinsamt att ringa oss på Avloppsjouren för att åtgärda detta.


I de flesta fall så behöver du heller inte göra så.

Det är nämligen inte så svårt att rensa en toalett och komma till bukt med ett stopp. Jag håller på att krevera! Fick äntligen tömma tarmen efter nästan en veckas förstoppning och det blev väldigt. Ja, men du verkar ju rätt efterbliven som mular ner hushållspapper i toan och till den mängd att det blir helt stopp. Alla vet väl att man inte ska ha hushållspapper i toan ? Man ska ju använda toapapper, som löser upp sig lättare.


Sedan sitter du som en skolunge som har tappat sina pengar i ån och grinar . Stopp i toalett, duschbrunn och handfat, hjälp!

Hushållspapper i toan , hjälp! Propplösare kan användas i toaletten men var mycket noggrann med att följa instruktionerna. Det som händer i bland för mig pga ventialtion saknas, är att vattnet i golvbrunnen och i vattenlåset i toaletten sugs ur på.


Om det blir fullt direkt efter du spolat så innebär det väl att stoppet sitter i vattenlåset eller direkt efter stolen. Mycket papper som inte far iväg på rätt sätt utan bildar en propp skulle . Hon löser stoppet i toaletten genom att bara använda en hink vatten och diskmedel. Att råka ut för stopp i toaletten är aldrig kul, speciellt inte om det händer när du besöker någon annans toalett.


Därefter fyller du toaletten med så mycket varmvatten som får plats utan att det svämmar över. Vi har nya rör, men en liten gäst slängde nog mycket papper i toan igårkväll. Har provat med lite Kaustik och rört med toaborsten så långt jag kom. Skall delegera till maken tror jag. Sent i Lördags så hade största grabben varit på muggen och råkat kasta i lite väl mycket papper så toaletten nästan svämmade över.


Precis sånt man längtar efter klockan åtta en Lördagskväll eller hur ;). Hur-Fixar-man-bort-löser- Stopp-i- toaletten. Men jag hämtade pumpen som jag tidigare löst proppar i . Det är klart att för mycket papper kan orsaka stopp i toan.


Sätter din avföring stopp i toan utan papper eller liknande tycker jag det är dags att ringa en rörmockare.

Någonting står inte rätt till, oavsett hur gammalt huset . Vet inte vart jag ska skriva, men tänker att jag hör av mig här. Lugn, vi har den enklaste lösningen oavsett om det är stopp i toaletten , stopp i handfatet eller kanske stopp i diskhon du har. Att få stopp i avloppet är mycket irriterande.


Det finns massor av propplösarmedel att köpa men det är starka kemikalier i dem. Om det rör sig om ett stopp i toalettens vattenlås är man oftast medvetna om detta från början, eftersom det ofta händer när det har kommit för mycket papper eller främmande föremål i toaletten , varefter man har spolat men då innehållet inte försvinner. I detta fall kan man försöka lösa stoppet med en vaskrensare, men kom . Håll toaletten ren och tvätta med ett speciellt rengöringsmedel cirka en gång i veckan. Om du till detta är noggrann och inte slänger mycket papper till en spolning eller använder toaletten som slaskhink, är risken inte så stor att du får stopp i avloppet.


Hur försiktig och noggrann du än är, kan du få ett igenkorkat avlopp. Fyll en spann med vatten och häll från så hög höjd som det är möjligt ner i toan. Tricket gör att det skapas ett tryck som.


Räta ut den så mycket som möjligt och skapa en liten krok i den ena änden. ALDRIG ska spola ner i toaletten. Vill du undvika stopp i avloppet? Då ska du ge fan i att spola ner dessa grejer, för de är livsfarliga för bajsrören. Det här med att slänga toapappret i en äcklig papperskorg, när man är i Grekland.


Allvarligt, hur många gör det fortfarande? Det var många år sen jag slutade med det och jag har aldrig varit med om att orsaka stopp i toan. Beror väl oxå på hur mycket papper man använder, förstås.


Turbinmotorn kan ha fått kortslutning pga av fuktskador och för dålig ventilation. Oavsett vilket hamnar toalettpappret i avloppsrören till slut och då spelar det roll vilket papper du har använt. Om du har en båttoalett, husvagnstoalett, trekammarbrunn, vakuumtoalett eller smala avloppsrör spelar valet av toalettpapper större roll än man kan tro.


För att slippa stopp i rören bör du välja ett. Det är skarpa kemikalier, och skulle man sabba toan kanske .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung